Van Bakel ICT
Van Bakel ICT
Ontzorgen
‘Ontzorgen’ is een term welke u vandaag de dag vaker hoort. Het is een modewoord wat Van Bakel ICT graag gebruikt, want het drukt precies uit wat wij doen: computerzorg uit handen nemen, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw hoofdaktiviteiten.
Verantwoord modern
Wij houden van vooruitgang, maar met het oog op betrouwbaarheid lopen wij niet altijd voorop in de techniek. Liever maken wij gebruik van bewezen technologieën waar veel meer ervaring mee is opgedaan.
Administratieve software zodat ú er graag meer werkt. Met FileMaker® Pro software bouwen wij snel maatwerk programma’s voor CRM, offertes, facturatie, voorraadbeheer, etc. Deze software kunt u gebruiken op zowel uw Mac als Windows computer. Ook is het mogelijk om apps unnamedvoor uw iPad of iPhone te maken die met uw maatwerk programma communiceren. Onze FileMaker oplossingen voldoen ruimschoots aan de kwaliteitseisen van FileMaker Europe en wij mogen als lid van de FileMaker Business Alliance het bijbehorende logo voeren.
Ook wij zijn ondernemers.
Als ondernemer ziet u wellicht ‘s avonds, als uw klanten niet meer bellen en uit uw kantoor of winkel zijn, kans om uw computerzaken op orde te brengen. Als er dan een storing is, of u wilt hulp, dan wilt u graag een specialist kunnen spreken. Wij begrijpen dit en hebben geen negen-tot-vijf mentaliteit. U kunt ons gewoon ook buiten de kantooruren bellen.
Om u snel op afstand van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van TeamViewer. Hiermee kunnen wij – uitsluitend met uw toestemming – meekijken op uw computerscherm om u te helpen.